Rólunk

Kedves látogatónk!

Engedje meg,hogy pár mondatban, ismertessem kereskedésünket.

Újautó értékesítés

Tolna Megyében kizárólagosan csak a Márkakereskedésünkben vásárolható meg minden Magyarországon forgalmazott új Honda modell. Minden ügyfelünk egy közel ezer darabos Európai és Magyarországi  készletből választhat, melyet függően az autó hozzáférhetőségétől, rövid határidővel szállítunk. 

A vásárláskor teljekörűen segítséget nyújtunk a finanszírozási ügyintézésben, valamint a kötelező-és CASCO biztosítások megkötésében. 

Amennyiben ügyfelünk a régi autóját az újba kívánja beszámíttatni, úgy azt a hivatalos EUROTAX katalógus használatával, valamint a piaci árak figyelembevételével megvásároljuk.    

Használtautó értékesítés

Telepünkön folyamatosan változó használtautó készlettel várjuk ügyfeleinket. A használtautók állapotát szervizünkben az ügyfél kérésére ellenőrizzük, így ügyfeleink egy átvizsgált állapotú gépkocsit vásárolhatnak. 

Természetesen a használt autók vásárlását is megkönnyítjük azzal, hogy személyre szabott finanszírozási konstrukciókat kínálunk, átvállaljuk az átíratás ügyintézését, valamint a kötelező  és CASCO biztosításokat is elintézzük. 

Gépjármű javítás - szerviz

Műhelyünkben magasan képzett szerelők várják ügyfeleinket. A szerviz felszereltsége minden elvárásnak megfelel, így a legmodernebb diagnosztikai gépek, számítógépes futómű állító, gumiszerelő berendezés és zöldkártya mérő műszer is megtalálható. Teljes körű gépjármű villamossági szolgáltatást is nyújtunk.

Kereskedésünk,műszaki vizsgáztatást és eredetiségi vizsgálatot is, szervizünkben elvégzi, nálunk illetve a más kéreskedésben vásárolt  autók esetén is.

Kárfelvétel:

Telephelyünkre beszállított sérült autók kárfelvételét helyben intézzük, tehát ügyfeleinknek nem kell fáradnia a biztosítói ügyintézéssel. A javítás költségbecslését a világszerte használt és minden biztosító által elfogadott AUDATEX rendszer alapján végezzük.

Panaszkezelés:

Panaszkezelési szabályzat

Reméljük, kereskedésünk elnyerte bizalmát és Önt is a Honda tulajdonosok elégedett táborában üdvözölhetjük!

Tisztelettel:

Kölgyesi Csaba
cégvezető