Új és használt autó értékesítés

Márkakereskedésünkben új Honda modelleket, készletünkről, valamint raktári rendelésről tudunk biztosítani az Önök számára. Egyedi igényeiket Honda gyári megrendelés alapján tudjuk teljesíteni.
A Honda kereskedésünkben, használt Honda és egyéb típus beszámításra, illetve bizományosi értékesítésre is van lehetőség.

Kérdéseikre szívesen válaszolunk az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Telefon: +36 74 529 880
Mobil: +36 20 575 1777
Fax: +36 74 529 881
Email: zsolt.szente@pmax.honda.hu vagy info@pmax.honda.hu

Szerviz

Honda márka szervizünk több éve áll széleskörű szolgáltatásaival ügyfelei rendelkezésére.
Fő profilunk a Honda típusú gépjárművek teljes körű szervízelése.
2010 januártól márkakereskedésünket a Nemzeti Közlekedési Hatóság felhatalmazta gépjárműveken történő műszaki vizsgáztatásra zöldkártyával és eredetiség vizsgálatra is.

Karosszéria javítás és fényezés

Az Ön meghatalmazása alapján a Honda márkakereskedésünk, vállalja káreseményének teljes körű ügyintézését, a helyszíni kárfelvételt.
Több biztosítóval szerződött partnerek vagyunk. Márkakereskedésünk nem csak Honda, hanem egyéb márkák javítását is vállalja.

Szerviz bejelentkezés

Telefon: +36 74 529 882
Email: plamen.todorov@pmax.honda.hu

Alkatrész és felszerelési cikkek forgalmazása

Honda gyári alkatrészek,kiegészítők, értékesítése raktárról, illetve beszerzése és egyedi igények kielégítése rövid határidővel. Előzetes árajánlatért érdeklődjön kollégánknál.

Telefon: +36 74 529 882
Email: plamen.todorov@pmax.honda.hu

Műszaki vizsgáztatás

2010 januártól márkakereskedésünket a Nemzeti Közlekedési Hatóság felhatalmazta gépjárműveken történő műszaki vizsgáztatásra zöldkártyával és eredetiség vizsgálatra.

Minden gépjárművön 2 évente műszaki vizsgálatot kell végezni.Nálunk a legfőbb szempont, hogy a levizsgáztatott járművek a következő vizsga időpontjáig teljesen megfeleljenek minden műszaki követelménynek. Munkatársaink szakértelme, és pontossága révén folyamatosan az Ön és autója igényeit szem előtt tartva maximálisan megbízható és hatékony szerviz tevékenységet végzünk. Általában az ügyfelek körében a két legfontosabb kérdés az ár és az idő. Mi mindkét szempontot figyelembe vesszük és Önnek a legoptimálisabb megoldást keressük! Amennyiben telefonon, személyesen vizsgaidőpontot foglal, cégünk a lehető leggyorsabbanlevizsgáztatja gépjárművét a legköltségtakarékosabb megoldás felajánlásával az Ön számára!

Műszaki vizsgára történő bejelentkezéseket a +36 74 529 882 telefonszámon várjuk.