ÉREZZE A TEMPÓT

Ha szabadjára engedi, a Honda Civic garantáltan szárnyra kap. Erő és teljesítmény, amelyet a VTEC TURBO benzinmotor garantál.

VIRTUÁLIS BEMUTATÓ

Tekintse meg virtuális formában az ötajtós Civicet, és ismerje meg még jobban az új sportos ferdahátú teljesítményét, vonalvezetését, biztonsági funkcióit és csatlakoztatási lehetőségeit.

ÚTRA KÉSZEN

Egy autó, amely a valódi utakra készült.

A Honda Civic az első pillanattól kezdve arra készült, hogy minél élvezetesebb legyen vezetni. Ennél azonban jóval többre képes. Sokoldalú, alkalmazkodik az Ön igényeihez.

A Civic választék mostantól az új Comfort Sport és az új Executive Sport típusokkal bővül. Az 1,0 literes VTEC Turbo motoroknak, a sportos 17"-es felniknek és a versenyautókhoz hasonló hátsó csomagtérajtónak köszönhetően megjelenése legalább annyira izgalmas, mint maga a vezetés. Figyelje a Honda Civic Sport sorozattal kapcsolatos további híreinket!

ISMERJE MEG A FORMATERVET!

AZ ÖN CIVIC MODELLJE

Különböző, azaz jobb.

Az ötajtós Civicet számos különböző módon teheti még egyedibbé. Válasszon a kiegészítő csomagok közül, vagy szerelje fel egyedi elemekkel autóját a még vonzóbb külső érdekében.

AZ ÖTAJTÓS CIVIC KIEGÉSZÍTŐI

VIGYE EL EGY KÖRRE

Próbálja ki a Civicet!

JELENTKEZÉS TESZTVEZETÉSRE

ISMERJE MEG A TÉNYEKET

Tudjon meg többet a Civicről!

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK

Mindent megmutatunk, amit ismernie kell.

MÁRKAKERESKEDÉS KERESÉSE